Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Inspiratiesessie over de geluksrouteBOOST

Misschien herken je ze wel. Van die mensen die op de een of andere manier altijd in frustratie belanden. Iets loopt anders en ze worden boos, ontploffen, gaan roddelen of storen zich aan het gedrag van anderen. Of misschien ken je wel iemand die wat minder goed kan aangeven wat ze nodig heeft, het moeilijker vindt om voor zichzelf op te komen, maar wel mensen stom vindt en in conflicten belandt.
 

Wat hebben deze mensen gemeen? Ze bewandelen allemaal de ongeluksroute.

Tijdens dit webinar leer je de coachee vaker voor de geluksroute te kiezen.

Daarvoor hebben een handig stappenplan ontworpen dat inzicht geeft in patronen en reflexen van de coachee en helpt de juiste stappen te zetten. Het is een webinar voor coaches, voor beginnende, maar ook voor ervaren coaches. Voor beide is het heel fijn om zoveel inspiratie en input, en frisheid te krijgen voor de coachtrajecten. 

Ben je geen coach, maar heb je in de praktijk wel veel te maken met mensen die vaak in frustratie belanden, ontploffen of zich snel afgewezen voelen? Misschien werk je wel als hulpverlener, ben je ergotherapeut, psycholoog of haptonoom. Dan ben je op 5 Oktober om 20:00 ook van harte welkom!

Wat ga je leren:
  • Het werken met De Geluksroute volgens een handig stappenplan
  • De effectiviteit van de vijf stappen methodiek richting regie
  • De coachee confronteren met de effecten van de regieloosheid.
​​​​​​​We hopen je te zien!
Presentatie door
Anne de Jong & Nadia van der Vlies

Duur
1 uur

Deel dit webinar